Skype Lingeri Styling

Hvordan fungerer det i praksis?
Hvis du er interesseret i Lingeristyling via Skype, send en mail til service@annesax.dk, så aftaler vi et tidspunkt, som passer dig. Det kan være enten om dagen, om aftenen eller i weekenden. På det aftalte tidspunkt vil du blive ringet op af en af vores lingerieksperter fra butikken. Selve Skype samtalen foregår fra vores kontor, og der er ikke andre personer, end den du taler med, til stede i rummet.

I hvilke situationer kan jeg bruge Lingeristyling via Skype?
Du kan bruge Lingeristyling via Skype i forskellige situationer:

  1. Hvis du ønsker vores hjælp til at vurdere din størrelse og til at foreslå hvilke bh faconer eller bikinier, der passer dig. Hvis du ønsker det sender vi dig efterfølgende en liste over de produkter vi vil forslå dig, og som du enten kan købe i vores webshop eller tilføje på din ønskeliste.
  2. Hvis du har fået tilsendt varer fra os og vil være sikker på størrelsen.
  3. Hvis du har en bestemt lingeriudfordring, du ønsker vores hjælp til.
  4. Hvis du har en bestemt garderobe udfording med noget tøj, hvor du ikke ved, hvad du skal have inden under.
  5. Hvis du ønsker at oprette en abonnementsordning, hvor vi automatisk sender dig en personlig pakke med lingeri ud fra forudaftalte kriterier og intervaller. Læs mere under Udvalgspakker.

Hvad skal jeg have på under en Lingeristyling via Skype?
Vi forslår, at du til at starte med har en bh og en t-shirt eller skjorte på. Hvis du har en bestemt bh, du vil have vores vurdering af eller har et bestemt problem, så tag den bh på. Ellers tag en bh på, som du føler dig godt tilpas i. Det er en fordel, hvis du ved, hvilken størrelse bh, du har på. Hvis vi skal se på flere bh’er kan du klæde om uden for synsfeltet, og der er på intet tidspunkt behov for, at du har bar overkrop.

Hvad er de tekniske krav?
Du skal blot have adgang til Skype og have et fungerende webkamera, en mikrofon og en højtaler Hvis du ringer fra en iPad, så sørg for at iPaden kan stå næsten lodret, så vi tydeligt kan se din overkrop på billedet.

Hvis du har et målebånd, er det godt at have det klar, for så kan vi guide dig til at tage et mål af din bh-omkreds, mens vi taler.

Hvordan forløber en Lingeri Styling via Skype som regel?
Efter vi har etableret kontakt, bruger vi et par minutter på at lytte til dine ønsker og/eller udfordringer i forhold til lingeri. Vi ser derefter på den bh, du har på. Vi vil typisk bede dig både stå med fronten til kameraet og dreje dig, så vi også kan se siden og ryggen. Herefter kan du tage bluse på igen, og vi finder frem til, hvilke varer der kan være interessante for dig.
Hele samtalen tager sædvanligvis omkring en halv times tid.

Er der købsforpligtigelse?
Nej, der er ingen krav om køb og Lingeri stylingen er gratis.