Pin It

Nogle dage kræver rødt lingeri – VIND dit favoritsæt

nov 15, 2010 i Lingeri [pinit float="right"]

Lad mig starte med min konklusion; jeg synes rødt lingeri er stærkt undervurderet og jeg synes, at du bør have mindst ét rødt sæt i din lingerigarderobe. Næst efter dit paniklingeri (som er det, der virker i alle situationer) og dit basislingeri (som er det du bruger de fleste af ugens dage) synes jeg absolut, du skal gå efter et rødt sæt. 

Hvorfor – tænker du måske? Er rødt undertøj ikke kun noget mændene køber til jul og som kvinderne bytter førstkommende hverdag?

NEJ – hvis du spørger mig. Jeg synes ikke rødt undertøj skal til for mændenes skyld (selv om det selvfølgelig kun er dejligt, hvis han også kan lide det). Jeg synes rødt lingeri skal være i din garderobe fordi det giver gå-på-mod og power. Prøv at tænk på sidste gang du gerne ville opnå noget, sidste gang du var i en situation hvor du havde brug for lidt ekstra mod – enten privat eller i dit job. Prøv at forestil dig hvor forskellig situationen kunne have været, hvis du inderst inde bar på et smukt rødt sæt – jeg er helt overbevist om, at der er masser af energi at hente i rødt lingeri. Det kommer med i din udstråling og bliver en del af din energi. Så derfor : Nogle dage kræver bare rødt lingeri.

En yderligere fordel ved rødt lingeri er at det oftest er helt usynligt under hvidt eller lyst tøj, mens det ser super lækkert ud at flashe en rød strop under vinters sorte, blå og grå tøj.

Er du stadig ikke overbevist og tænker, at rødt lingeri ikke er dig, så er jeg ret overbevist om, at det er fordi du ikke har fundet den rette røde tone i den rette facon til din krop. Rødt lingeri behøver ikke nødvendigvis være knaldrødt og lillebitte – det findes i et utal  af faconer og toner – også én som passer til dig. Vi vil elske at hjælpe dig til at finde dit helt rette power-sæt – kig ind i butikken eller bestil tid øverst på siden.

VIND VIND VIND: Vi trækker lod om et rødt sæt efter eget valg. Deltag ved at skrive en kommentar til dette indlæg eller på vores facebook-side senest søndag. Vi trækker lod mandag.

 


[pinit]

21 kommentarer
 1. Jeg er da med!

 2. Der er da bestemt et par af disse sæt jeg ikke havde noget imod at have på også til hverdag.

 3. Jeg tror at du har fat i noget helt rigtigt, når du påpeger at det giver power med rødt lingeri. Jeg vil rigtig gerne prøve det af på egen krop ;o)

 4. Hold nu op hvor jeg elsker alt det her undertøj!
  Næste gang jeg kommer til KBH, kommer jeg helt sikkert et smut forbi Anne Sax! :)

 5. Afgjort enig i at roedt undertoej har sin charmw og absolut ikke er forbeholdt julesaesonen. Til gengaeld savner jeg andre spraelske farver hos de laekre undertoejsmaerker. Alt for ofte er det de moerke toner, der dominerer. Det vaere sig brune, flaskegroenne, lilla eller marineblaa osv. Hvor er de knaldgroenne og flotte appelsinfarvede saet? Er det pga den blege skandinaviske hud, at kunder vaergrer sig fra at proeve kraefter med disse kuloerer? Eller faar kunderne bare ikke budet?

 6. Modigt, klædeligt og et frisk pift, jeg tror klart det kunne føles lækkert og “empowering”. Især i vintertidens grå og sorte palette.

 7. Jeg har ikke taenkt paa det paa den maade foer, men efter at have least din blog og taenkt over det er jeg enig. Jeg har et roedt saet og naar jeg har det paa saa foeler jeg mig super selvsikker (men jeg vil gerne have et saet til ;))

 8. Helt enig. Nogle gange har hverdagen brug for flere farver, især i den kolde vintertid – og så er rødt jo bare fantastisk!

  Hvor er det nogle yndige sæt, flotte farver/nuancer…..
  de er da slet ikke til at stå for :-)

 9. Roedt undertoej kan give et fantastisk boost

 10. Roedt er saa fraekt og en skoen farve. Super til den kommende hoejtid.

 11. Super smukt! Har aldrig rigtig tænkt på at rødt ikke bare er rødt. Det må bestemt prøves.

 12. rødt er en statement farve, og helt bestemt med til at give selvtillid og et løft. Rødt undertøj og en sort kjole – så er jeg fit for fight!

 13. Vil da så gerne vinde et sæt af dit lækre undertøj :)

 14. Jeg kunne godt trænge til noget nyt undertøj, så et rødt power-sæt ville være skønt:-)

 15. Dejligt inspirerende! Selv er jeg blond med et rødligt skær, og lys i huden, så et koralrødt sæt ville være spændende. Jeg tror at det er rigtigt, at jeg ikke overvejer muligheden for rødt undertøj, da jeg umiddelbart forbinder det med noget billigt, men det er jo helt forkert. Jeg har også en tendens til at vælge sort eller hvidt. Kedeligt… Det skal da laves om!

 16. Jeg glaeder mig til at vinde et flot saet roedt undertoej. Har proevet roedt undertoej tidligere, og det fik hele min krop til at blomstre. Bedste hilsner Helle H

 17. Jeg har altid syntes roedt undertoej er ret vovet…
  Og kan virke lidt billigt.
  Men det maa der jo laves om paa.

 18. Lady in red … det er jeg ….og det image bliver ligesom kun bedre af, at det røde doceres i lige præcis den rette mængde: Lækkert undertøj og ikke så meget andet.

  PS. Servicen var fantastisk! … og kaffen var god, skulle jeg hilse og sige fra snedkeren!
  Knus Susan

 19. LOVE IT

 20. Jeg synes, du har en rigtig god pointe. Det røde sæt kan både være min egen lille, søde hemmelighed, det kan være fint og praktrisk under lyst tøj og det kan være fint og pikant under mørkt tøj. Tre-i-en!

 21. A testosterona é a hormona mais importante no corpo de qualquer homem, pois ajuda a regular alguns dos aspetos mais significativos num homem, assim como a manter uma boa saúde sexual e geral.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hanky Panky – ny forårsfarve! | Anne Sax - [...] PS: Jeg har tidligere talt varmt for rødt lingeri og givet tips og tricks til hvordan du kan tænke…

Skriv en kommentar