Pin It

24 julegavehits og vind 2500 kr…

dec 9, 2012 i JULEGAVEIDEER [pinit float="right"]

Så kom vi ind i december og julen nærmer sig med hastige skridt.

Vi ELSKER december. Vi ELSKER lingeri. Vi ELSKER at forkæle kvinder.

Vi har samlet 24 julegavehits, som alle ligger på den nye webshop. Det betyder at du kan købe julegaver og lave ønskelister hjemmefra. Du kan klikke direkte ind til produkterne ved at klikke under billederne. Og husk der er masser andre varer også.

Vores julegave til dig er muligheden for at vinde et gavekort på 2500 kr til køb i butikken eller webshoppen. Wauw. Det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar nederst på siden (Facebook-kommentarer tæller også med) og fortælle, hvilken af de 24 lækre lingerivarer du helst vil finde under juletræet d. 24 december.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig december …

Andres Sarda BB bikinitop 999 kr og trusse 619 kr. Der findes flere bikinitoppe og trusser og en badedragt i serien. Serien er fra den nye 2013 kollektion.
Se i webshop

Andres Sarda Amy bøjle bh 1329 kr og rio trusse 729 kr. Der findes også push-up bh og hipstertrusse i serien. Fås også i smuk grøn farve.
Se i webshop

Andres Sarda Amy bh med bred blondekant 1499 kr og rio trusse 729 kr. Der findes også push-up bh, bøjle bh og hipstertrusse i serien.
Se i webshop

Cadolle Dixytop body med smukke blonder og satinlook 1499 kr. Bagpå har bodien også smukke blonder og en fin knap ved nakken. Super smuk under tøjet eller som top under jakke.
Se i webshop

Mimi Holliday Berry fest bøjle bh 549 kr og boyshorts med g-string 399 kr. Der findes også en almindelig klassisk trusse i serien 349 kr.
Se i webshop

Chantal Thomass Encens moi bøjle bh 649 kr og rio trusse 349 kr. Der findes g-string 349 kr og høje trusser 429 kr i serien. Serien fås i flere farver.
Se i webshop

ERES Adagio bh uden bøjle 1529 kr og rio trusse 879 kr. I serien findes også bøjle bh, trekants bh, g-string og høje trusser. Serien fås i flere farver.
Se i webshop

Dana kjole med lange ærmer i 30 % silke og 70 % uld. Kjolen sidder tæt til kroppen i smalt rib og har flot rund udskæring ved halsen. 999 kr
Se i webshop

Rudolph Care body balm 595 kr. Luksus økologisk hudpleje uden skadende stoffer. Gør huden blød. Fantastisk til tør hud.
Se i webshop

Hanky Panky blondebluse 499 kr. Vi har også en blondetop med stropper, bh´er og forskellige trusser fra Hanky Panky i mange farver.
Se i webshop

SARDA Andres Sarda Gizeh trekants bh 699 kr og g-string 399 kr. I serien fås også bøjle bh, push-up bh, rio trusse og hipster trusse. Serien fås i andre farver.
Se i webshop

Marie Jo L´Aventure Astor bøjle bh med fyld 569 kr og trusse 229 kr. Serien fås også i farven summerglow.
Se i webshop

Marie Jo Intense sportsbh 559 kr i skålene A, B og C og 619 kr i skålene D, E, F, G og H. Sportsbh´en giver barmen naturlig runde bryster og støtter godt.
Se i webshop

PrimaDonna Twist A La Folie bøjle bh. Bh´en findes i forskellige størrelser fra 529 kr til 559 kr. Trusser fra 269 kr. Serien findes også i sort.
Se i webshop

Cadolle Miko bustier med lynlås i ryggen 2499 kr. Vi har mange korsetter og taljestykker i forskellige farver.
Se i webshop

Dana tyl top med blondekant 399 kr. Vi har også mange toppe i silke eller uld fra Dana i forskellige farver.
Se i webshop

Hanky Panky Snake bh 499 kr og boyshorts 329 kr. Vi har Hanky Panky i forskellige mønstre og farver.
Se i webshop

Marie Jo L’Aventure Tom bh med dyb udskæring 499 kr og g-string 189 kr. I serien fås også hipster trusse. Serien fås også i nude og sort.
Se i webshop

PrimaDonna Traviata bh 779 kr og luksusstring 629 kr. I serien fås også bh med dyb udskæring op til g-skål.
Se i webshop

ERES Providence bh uden bøjle og med små fleksible stivere 1069 kr og trusser fra 449 kr. Serien fås i flere farver.
Se i webshop

Argentovivo pyjamas i blød modal 1499 kr. Den smukke pyjamas fås også i hvid og smuk blå farver.
Se i webshop

Argentovivo natkjole med blonde 1499 kr. Natkjolen fås også i grå med sort blonde. Argentovivo laver også en natkjole med lange ærmer.
Se i webshop

Gavekort til ANNE SAX. Glæd en du holder af med et gavekort til butikken. Vælg mellem mange prisklasser.
Se i webshop

Chantal Thomass strømpebuks med snøreeffekt 359 kr. Chantal Thomass laver de smukkeste strømper. Se vores store udvalg.
Se i webshop

Læg en kommentar i Facebook-feltet eller i kommentarsporet længere nede og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 2500 kroner.


[pinit]

102 kommentarer
 1. Der er jo rigtig mange lækre ting og kunne sagtens vælge flere, men valget er faldet på
  Marie Jo Intense sportsbh

  Den ser super behagelig ud og ser ud til den støtter barmen rigtig godt under sport. Den ville være helt perfekt

  Glædelig jul

  Hilsen Gitte Sommer

 2. Jeg ville helt klart have sæt nr. 2 til at ligge under juletræet i år. Sættet med Andres Sarda Amy bh med bred blondekant 1499 kr og rio trusse 729 kr. Der findes også push-up bh, bøjle bh og hipstertrusse i serien.

 3. Det smukke blå sæt fra PrimmaDonna Twist a la folie er bare alt for lækkert, og vil gøre sig godt under træet.
  Var i sommers inde til en styling og fandt to sæt undertøj der har gjort mig til et helt nyt menneske. En fantastisk følelse endelig at finde et ordentlig sæt der bare sidder godt. Og som bosiddende i Jylland er det skønt at der er blevet åbnet en webshop, når man har fundet et mærke der passer perfekt. Vil hvertfald gerne støtte et sted der ydede fantastisk service, og det giver webshoppen mig nu mulighed for;)

 4. Sikke nogle fine idéer! Svært at vælge mellem så fine ting, men hvis jeg skal vælge én ud som jeg straks forelskede mig i så var det den smukke sorte “Cadolle Dixytop body” til 1499,- kr! Den er godt nok flot!!! Virkelig wauw-effekt! Den ønsker jeg mig!
  Mange decemberhilsener fra Marianne

 5. Der er mange lækre ting på den liste, jeg ville blive glad for det meste, men min favorit er sæt nr. 7: ERES Adagio bh uden bøjle og rio trusse.

  Mvh.

 6. UUUUhhh det er utrolig svært at vælge imellem Cadolle Dixytop bodyen og Andres Sarda sættet (nr 2)! Jeg dropper beskedenheden og ønsker mig begge:-)

 7. Jeg må overgive mig til Andres Sarda! Mit julegaveønske er Amy push up + rio trusse i den fantastiske grønne farve. Helt fantastisk smukt.

 8. Ville bestemt blive begejstret hvis jeg fandt Prima Donna Twist sættet under træet i år. Købte for nogen tid siden en bh fra denne serie og den er den bedste bh jeg nogensinde har haft:-). Glædelig jul til alle:-)

 9. Mit valg ville være Andre Sardas amy bøjlebh samt rio trusse, fordi jeg har hårdt brug for noget super lækkert undertøj efter at have været gravid og ammet :-)

 10. Har virkelig svært ved at vælge, men der er 2 sæt som jeg helt sikkert godt kunne tænke mig , og det er Andres Sarda Amy bøjle bh 1329 kr og rio trusse 729 kr. og Chantal Thomass Encens moi bøjle bh 649 kr og rio trusse 349 kr.

 11. Sættet fra Andres Sarda, Amy bh med bred blondekant og rio trusse. SÅ fint. Ville juble som en glad lille julegris hvis det fandt vej ind under vores juletræ. hmm…tror liiige jeg må sende et link til webshoppen til en mand i gavenød. Masser af julekærlighed til jer i butikken!

 12. Marie Jo Intense sports bh, og Argentovivo pyjamas i blød modal er mine favoritter – fordi jeg ønsker mig dem i julegave og mangler dem.

 13. Jeg har godt nok også svært ved at vælge, men valget er faldet på Hanky Panky Snake bh og boyshorts. Jeg har nogle af deres boyshorts, de er absolut fantastiske. God jul til alle.

 14. Hanky Panky Snake sættet – det er jo helt fantastisk flot! På samme tid både sexet og sporty:-)

 15. Det er godt nok svært at vælge :) Men det må nok blive Andres Sarda Amy bøjle bh 1329 kr og rio trusse 729 kr. Der findes også push-up bh og hipstertrusse i serien. Fås også i smuk grøn farve. Lyder også super lækker i grøn :)

 16. Helt klart sæt 2, Andres Sarda army sættet, hvor er det bare smukt – og sikkert også i grønt!

 17. Den kjole i silke og uld ville gøre sig godt i den kolde vinter. Og på mig!

 18. Jeg ville blive ellevild hvis det meget smukke Traviata-sæt fra PrimaDonna fandt vej til min gavesok denne jul – og hvis jeg var så heldig at blive forkælet med ekstra lækkerier, ville det være pragtfuldt at modtage Rudolphs skønne bodybalm… super attraktivt undertøj fortjener nemlig at blive modtaget af perfekt, velplejet hud :-)

  Jeg ønsker jer alle en vidunderlig jul og glæder mig til også fremover at købe mit undertøj i jeres dejlige butik, på gensyn!

 19. Wow sikke nogen lækkerier. Det gør det jo ikke helt nemt at vælge, men jeg tror jeg ville ønske mig Cadolles Dixy Top Body. Jeg er vild med de delikate blonder, den flatterende udskæring og den fine lukning i nakken. Den er sexet uden at blive for afslørende, og jeg ville føle mig som festens dronning, hvis jeg fik mulighed for at iføre mig denne sag nytårsaften.

 20. Fantastisk lækkert og super sexet undertøj. Efter at have smidt 15 kg (efter barn nr 2) ville min krop elske at iklæde sig sættet SARDA Andres Gizeh bøjle bh og g-string eller hipster. Jeg ville elske at finde det lækre sæt under juletræet i år. Glædelig jul til alle :-)

 21. Uh, svært at vælge men ud af alt mit undertøj elsker jeg min Chantal Thomass Encens moi bøjle bh højest. Den sidder så flot og ville være helt fantastisk at have i sort også! Så outfit nr 6, må gerne ligge under mut juletræ i år

 22. Uh, svært at vælge men ud af alt mit undertøj elsker jeg min Chantal Thomass Encens moi bøjle bh højest. Den sidder så flot og ville være helt fantastisk at have i sort også! Så outfit nr 6, må gerne ligge under mut juletræ i år

 23. Andres Sarda sættet ville være så skønt at eje!

 24. Uhhh, en hvilken som helst af de smukke gaver ville blive modtaget med kyshånd og glædestårer, men sættet med Chantal Thomass Encens Moi bh’en ville især være både anvendelig og smuk! Jeg krydser virkelig mange fingre for at vinde et lækkert tilskud til en tiltrængt ny undertøjsgarderobe efter snart fire år med graviditet/amning-graviditet/amning.

 25. Uh, det er svært at vælge, der er virkelig mange lækre sager. Valget falder dog på Cadolle Dixietop body’en. Meget smuk…

 26. Body’en fra Cardolle er rigtig fin!

 27. Det er jo fuldstændigt umuligt at vælge imellem. Det svarer lidt til at være lille og få af vide inde hos slikmutter, at man kun må vælge en laber larve, når det bugner med alverdens lækkerier. Nå men har det her vidunderlige sæt inde fra jer, som gør noget virkelig skønt for mine kedelige ammelbabedutter Chantal Thomass Encen og tænker, at jeg ville se ret så skøn ud i den super sexede body fra Cadolle Dixytop. Jeg trænger til noget lir under træet i år – Noget der ikke er kedelige køkkenmaskiner jeg aldrig bruger eller smarte løbesko, som jeg en gang imellem bruger. Kun noget lækkert. Kun til mig. Under nogen dikke darer. Glædelig jul til alle jer hos Anne Sax.

 28. Sættet Eres Adagio er super fint.

 29. Jeg kan kun sige, at alt ville være skønt.
  I har sådan nogle lækre ting, men det vigtigste
  Har i den bedste service. Dygtige og meget søde og
  Hjælpsomme. Det var en rigtig god oplevelse, at få, sidst jeg
  var i jeres butik. Tusind tak.
  Rigtig god jul til jer allesammen og et godt nytår.

  Mange hilsner
  Eva Kjeldgaard

 30. Din kommentar…

 31. Uha- den er svær. Jeg har en så besværlig størrelse i bh og i har gentagne gange fundet lækre, og slet ikke brynjeagtige, modeller til mig- tak for det
  Jeg vælger prima donna twist a la folie . Så fin og god serie som jeg ksn passe og elsker
  God jul ⛄

 32. Det må blive Marie Jo L´Aventure Astor sættet for jeg købte min første (og til dato eneste) Marie Jo bh hos Anne Sax efter omhyggelig måltagning vejledning. Den sidder super godt og jeg er rigtig glad for den, så det ville være skønt med endnu en bh fra Marie Jo i en smuk og anderledes farve.
  God jul til alle de hjælpende ånder i forretningen :-)

 33. Jeg ville vælge Andres Sarda Amy bh med bred blondekant og tilhørende rio trusse. Sættet ser super flot – og eksklusivt ud. Glædelig jul.

 34. Jeg ville vælge Marie Jo sports-sættet. Det er virkelig godt, og har hjulpet mig til at tabe mig, så nu har jeg brug for et til i en anden størrelse:)

 35. Jeg ville gerne finde Sardas Gizeh sæt under træet – synes det er så flot!

 36. Jeg ønsker mig Andres Sarda BB bikinitop og trusse :-) Glædelig jul til jer alle!

 37. Jeg er mest til gavekortet – ville elske at kunne slå mig løs i butikken :-)

 38. Jeg ville ELSKE at finde et gavekort til Anne Sax under juletræet.
  Kedeligt?… Nej, ikke spor for så får jeg jo hjælp i forretningen
  til at finde det HELT RIGTIGT….

 39. Jeg ville klart vælge Chantal Thomass Encens moi bh, da jeg aldrig har været til almindelige bøjle bh’er før jeg prøvede denne! Den er helt igennem fantastisk og sidder virkelig flot på barmen. Stort selvtillidsboost til enhver kvinde!! :)

 40. Helt klart det sorte Chantal Thomas sæt med bh og trusse. Det er så smukt!

 41. Kan slet ikke vælge. Begge to er utrolige flotte
  Marie Jo L´Aventure Astor bøjle bh med fyld 569 kr og trusse 229 kr.
  PrimaDonna Traviata bh 779 kr og luksusstring 629 kr.

  Men skal jeg være på den sikre side så må det blive gavekortet, så jeg kan få den professionelle hjælp i butikken. Mit besøg hos Anna Sax i foråret betød at jeg for første gang fik det lingeri der bare var perfekt til min krop. STORT tak til jer

 42. Jeg ville helt klart ønske mig den meget smukke body Cadolle Dixitop. Men hvor er der mange smukke ting at vælge imellem.

 43. Jeg ville unden tvivl ønske at Cadolle Miko bustier lå under træet. Tænk at være snøret ind på så smuk vis. WAUW

 44. Vi elsker at I elsker, og vi elsker Anne Sax! Og så elsker jeg Marie Jo L’Aventure Tom, super flot bh der fås i min størrelse – juhuuuu. Så den ønsker jeg mig!

 45. SARDA Andres Sarda Gizeh sættet ville jeg meget gerne finde under juletræet<3

 46. Elsker alt fra ERES

 47. Tusind tak for en fantastisk lingeri butik, med super lækkert kvalitetslingeri og en rigtig god service! Jeg er faldet pladask for Chantal Thomass Encens moi, med sit smukke enkle snit og draperingen hen over brystet.

 48. Ih hvor er der mange fine ting at vælge imellem, det er et rigtigt flot udvalg, I har! Jeg vælger sættet Primadonna Twist a la Folie, selvom jeg godt kunne tænke mig alle de andre sæt også.

 49. Andres Sarda sættet…klart! Kan godt forstå alle dem, som har valgt Chantal Thomas – men har allerede 2 sæt. Så må prøve noget nyt – Andres Sarda!

 50. Uden tvivl et sæt fra SARDA Andres Sarda Gizeh serien. Den er så smuk :)

 51. Helt klart Cadolle Dixytop body – vildt smuk. Er helt vild med Jeres butik – må snart komme forbi og besøge Jer 😉

 52. Andres Sarda Amy bh med bred blondekant 1499 kr og rio trusse 729 kr. Der findes også push-up bh, bøjle bh og hipstertrusse i serien.

  Der er så meget lækkert lingeri i jeres Shop, hvis jeg kunne ville jeg ønske mig det hele.

  Det lykkes mig ikke at købe på shoppen, ved ikke om det er fordi det er mastercard, men kigger snart ind i butikken til jer ;-)….

  ha det godt så længe.
  Knus Lisa

 53. Aldrig en Københavnertur uden en tur ind og shoppe i butikken. Hvis der er for langt imellem er det herligt at du har lavet en webshop.

  Hvis jeg skulle vælge en enkelt gave (det sædvanlige problem, når vi handler i butikken – vi vælger det hele !!!) , som jeg gerne vil se min på min kærestes krop er det Dana kjolen med lange ærmer i 30 % silke og 70 % uld . Den ser fantastiks blød og kropsnær ud – og så er den lidt gennemsigtig 😉 .

  Det næste skulle være Hanky Panky blondeblusen, men mon ikke den snart bliver handlet hjem alligevel.

 54. SARDA Andres Sarda Gizeh serien, (og en ny av Chantal Thomass Encens moi, som jeg har fra før, men som desverre ikke lenger passer i str).

 55. Et meget svært valg, idet alle jeres ting er så fine. Men skal jeg vælge, bliver det Andres Sarda Amy bh’en med bred blondekant og rio trussen. Jeg håber, at jeg er heldig i år :-)

 56. Jeg vil helst vinde bikinien, den er super flot

 57. Jeg ville gerne vinde Prima Donna Traviata-sættet. Det er dejlige ting alle sammen – godt det snart er jul!

 58. Jeg er helt vild med Chantal Thomass Encens moi bøjle bh og rio trusse.
  Synes simpelthen alle de ting de laver er super smukke, jeg opdagede mærket inde ved Jer og har været forelsket i alt hvad de laver lige siden, derfor håber jeg selvfølgelig også der ligger en lille pakke med et sæt lingeri fra dem den 24. dec! :-)

 59. Prima Donna vil altid være min favorit og de nye modeller er super

 60. Hej,

  Jeg ville blive mega-glad for den flotte Andres Sarda bikini. Den ser så flot ud, og eftersom jeg skal på cruise over Nytåret, ville den jo være perfekt.
  Men de alle flotte ting, og jeg har i øvrigt prøvet web-shoppen af. Det dur bare…..

 61. Som julegaveønske skal det være noget helt særligt og derfor ville jeg ønske at kæresten ladge Cadolle Dixytop body under juletræet. Den er elegant og smuk – og ville absolut give lingeri-garderoben et ekstra pift.

 62. Jeg vil blive super glad og overrasket hvis Dana kjolen med lange ærmer ligger under juletræet i år. Min mand elsker at købe tøj til mig og ikke mindst sammen med mig, når vi er i København. Han elsker at se mig gå rund i kropsnært og halv gennemsigtig lækkert kvalitetstøj. Om han kunne finde på at købe kjolen – ja, det er jeg overbevist om. Som sædvanlig Anne Sax. Glædelig jul.

 63. SARDA Andres Sarda Gizeh trekants bh 699 kr og g-string 399 kr er rigtig lækkert, men da jeg bruger str. 80A (minus eller ekstra A) i BH er den vist desværre for stor i skålen, så ønsket er et gavekort.
  Chantal Thomas ser også rigtig elegant ud, men da jeg ikke kan tåle bøjlerne, duer den desværre ikke til mig.

 64. Jeg vil allerhelst finde Andres Sarda Amy bh og rio trusse under træet i år. Jeg er simpelthen så glad for det undertøj jeg i forvejen har i samme mærke, så et nyt sæt vil bestemt blive modtaget med glæde. Rigtig glædelig jul!

 65. Jeg ville gerne finde PrimaDonna Twist A La Folie under træet, selvom bodybalmen fra Rudolph Care også står højt på min ønskeseddel :-)

 66. Uhhh ville elske hvis Andres Sarda Amy sættet lå under mit juletræ i år :) Men kunne sagtes vælge flere smukke ting… :)

 67. Argentovivo pyjamas! Indtil nu er der ingenting der har kunnet slå min mands gamle t-shirt som natbluse, men jeg ønsker mig noget der er en smule mere feminint :)

 68. Jeg ønsker mig helt sikkert andres sardas Amy bh! Den er sindssygt flot! Er total fan af Anne Sax – så glad for, at man kan få syet bh’en lige så den passer, en ellers ikke helt så nem barm :)

 69. Jeg ejer allerede et sæt Chantall Thomas Encens Moi i den skønne blommefarve, men når noget er så perfekt MÅ jeg eje sættet i en ny farve. Sandsynligheden for at jeg får det er stor, da selv min kæreste synes det er behageligt at shoppe hos Anne Sax…

 70. Jeg ville ønske mig PrimaDonna Twist A La Folie-sættet. Har i forvejen en BH fra mærket, som er fantastisk til en stor barm. Det er en ren befrielse endelig at have fundet et mærke med optimal og fremfor alt behagelig støtte. Og så gør det jo ikke noget, at modellerne ser drønlækre ud. :)

 71. Synes det er svært at vælge mellem fine blonder fra SARDA og de smukke linjer hos Chantall. Da jeg dog allerede har Chantall THomas, som jeg er super glad for, hælder jeg mest, at ønske Andres Sarda Amy BH, under mit juletræ. Har dog været smart og ønske mig et gavekort, så er der undskyldning for at prøve det hele :)

 72. Hvor jeg glad for endelig at have fundet en lingeributik, hvor jeg kan få netop den størrelse, der passer mig – 65E!! Og så er det ovenikøbet superflot undertøj samtidig. Super I har fået lavet en webshop – det er vældigt praktisk, når jeg bor i Jylland, og nu ved jeg jo, efter et besøg i Jeres butik, hvilken størrelse, der passer mig.
  Jeg er blevet vild med Cadolle Dixytop body med smukke blonder og satinlook.

 73. Der er mange ting der frister, men skal jeg vælge bliver det Cadolle Dixitop body, jeg helst vil finde under juletræet.

 74. Jeg er vild med Andre Sarda undertøj….mest perfekte pasform..og da pengene er lidt små i øjeblikket…er Andre Sarda nr#2 Amy bh & trusse et kæmpe ønske for lidt ektra forkælelse.

 75. Jeg ønsker mig sættet fra SARDA: Andres Sarda Gizeh, det er simpelthen så fint. Jeg ville virkeilg blive glad for et gavekort til butikken, I har så mange lækre sager..:-)

 76. Jeg ønsker mig bustier’en fra Cadolle Miko. Den er SÅ smuk. Men Amy bøjle bh’en med Rio trussen til er også lige mig:-). Jeg ved på forhånd at der ikke er nogen som helst chance for, at jeg får undertøj i julegave, så det ville være fantastisk at vinde!
  Rigtig god jul :-).

 77. Åh hvor alle de viste ting ser superskønne ud – har allerede een Cadolle i nougatfarvet blankt stof – så jeg ønsker mig vildt meget de supersexede sorte strømper fra Chantal Thomass – Whau what a feeling…. Yes
  Merry merry Xmas to all you lovers of the best to wear under or just alone

 78. Åååha, det er jo vildt svært at vælge mellem alle de virkelige fine sager! Men hvis det skulle være…. så vil jeg gerne sige….:

  “Kære Julemand, jeg ønsker mig Andre Sarda Gizeh-sættet i sort; den har det alt hvad jeg elsker: blonder og ikke mindst prikker! :) <3

  Prøvede faktisk bøjle-bh'en for 1 måneds tid siden, og har ikke kunne få den ud af hovedet…

  Hååååååååååber virkelig at Julemanden vil opfylde mit ønske! :)

  Glædelig Jul til alle <3

 79. Uden tøven Andres Sarda Amy bøjle bh og rio trusse ´det var “love at first sight” med det ville jeg være klar til at kysse julemanden hohoho… Glædelig jul

 80. Det er skønt at se undertøj, der er både ungdommeligt og sexet i Prima Donna’s Twist a la Folie til yngre kvinder med en større barm. Der er ikke noget værre end at stå i et undertøjs-prøverum og ligne sin bedstemor på 90 år, når man skal finde lækkert undertøj til at vise kæresten…. Så det ville være sehr fantastisch at vinde et gavekort til lidt sexede lækkerier :-)

 81. Det ville helt sikkert være en ny bikini fra Andres Sarda. Jeg skal 2 uger til Mexico i februar månede, så det ville være super lækkert, at kunne gå langs den caribiske vandkant i en flot Andres Sarda bikini :-) Jeg håber meget at julemanden aka ANNE SAX vil komme forbi min julesok og lægge et gavekort deri :-)

 82. Puha, så mange lækre ting! Enten skulle det være det fine lyserøde sæt fra Mimi Holliday Berry, Marie Jo Intense sportsbh eller et gavekort – for det kan man jo altid bruge til at finde lækre ting inde fra jeres butik.

  God jul til jer :)

 83. Mangler en god sports-bh så Marie Jo Intense må være valget! Har efter mange års håbløs indkøb af bh’er og badetøj efterhånden fået en fin samling efter kyndig vejledning af Anne og hendes team. Det er altid en fornøjelse at besøge Anne Sax – og selvom jeg nu bor i München kunne jeg aldrig finde på at handle andre steder.

 84. Sættene fra Andres Sarda er utrolig smukke, men skal der vælges, så bliver det Amy, der skal under træet.

 85. jeg ville oenske at der ligger et saet Chantal Thomass Encens moi til mig under traeet.

 86. Jeg vil ønske mig Andres sarde bøjle bh – den øverste brune, ved siden af bikinien.

 87. Har for en uge siden haft en prøvetime hos jer og jeg er stadig høj! Det var en fantastisk oplevelse. Suveræn service! Har omtalt det for Gud og hver mand! Når man har ammet to børn, så sidder intet som før. Så det burde være obligatorisk for alle kvinder at få denne tur!
  Jeg var så tæt på at købe: ERES Providence, men føjede den til ønskelisten. Det gør jeg også nu! :)
  Håber, håber, håber at jeg vinder!

 88. Jeg elsker Marie Jo! Deres lingerie er så pænt og lige efter min smag! Ike for overpyntet og samtidig meget feminint. Jeg har engang haft et sæt som jeg brugte til ukendelighed. Sp jeg vil helt sikkert ønske mig Marie Jo L´Aventure Astor bh og trusse.

 89. Chantal Thomas’s Encens bh er superfin – det sæt ville jeg gerne eje:)

 90. Glædelig jul, var forbi den anden dag hvor i havde travlt med at pakke gaver ind, skønt at se ;-)…

  svært at vælge imellem jeres flotte sæt, men favoritten er :

  Andres Sarda Amy bh med bred blondekant 1499 kr og rio trusse 729 kr. Der findes også push-up bh, bøjle bh og hipstertrusse i serien.

  Knus Lisa

 91. Marie Jo L’Aventure Tom bh med dyb udskæring – og en hipster trusse. – I sort, som passer til alt :-) Åhhh hvor jeg ønsker mig det! eller måske Andres Sarda Amy bøjle bh 1329 kr og rio trusse 729 kr. – Og rigtig glædelig jul!

 92. Klart cadolle miko corsage, så smuk!

 93. Min pige vil se fantastisk ud i:

  PrimaDonna Traviata bh 779 kr og luksusstring 629 kr. I serien fås også bh med dyb udskæring op til g-skål.

  DERFOR! :)

 94. Nr. 13, Marie Jo sports-bh eller nr. 9, Rudolph Care body balm

 95. Andres Sarda Amy bh’en og rio trussen, er det fineste sæt jeg længe har set! Det ville redde mange kolde, snefulde vinterdage, hvis jeg vandt penge til det sæt! All I want for Christmas…

 96. Body Balm under én af mine mange Twist A La Folie er mit yndlings outfit…

 97. Jeg er mægtig begejstret for Andres Sarda – især det andet sæt med army bøjle bh og rio trusse

 98. Helt vild med sæt to Andres Sarda, kunne godt bruge et lækkert lidt sexet sæt af god kvalitet. I stedet for de billige kedelige jeg en til videre har måtte leve med.
  Sæt to er bare så flot. :-)

 99. Har i dag SMIDT mine amme bh’er ud og sidder her og svælger i shoppen og er faldet for Andres Sarda Amy bh og trusse!!! Vender stærkt tilbage efter jul…

 100. Hvornår trækker i lod ? Jeg venter spændt på om jeg får EN julegave i år :)
  Endnu engang tusind tak for jeres gode service, vi er flere der har talt om hvor søde og hjælpsomme
  I er. Ja, vi ved det er jeres job, men i gør det med hjertet det rette sted.

  Kh Eva

  • Kære Eva.
   Tusinde tak for din søde kommentar – bliver helt glad om hjertet når jeg læser den. Vi trak lod igår og det var Vibeke som vandt. Indlægget ligger her http://txt.annesax.dk/vibeke-vinder-2500-kr.html og på facebook.
   Det er altid så svært når vi trækker lod – jeg ville ønske I alle kunne vinde! Rigtig Glædelig Jul. Kh, Anne.

Skriv en kommentar