Pin It

Vind gavekort på 2500 kr – og få 24 perfekte julegaveideer

dec 9, 2011 i Lingeri [pinit float="right"]

Er det svært at finde ud af hvad du ønsker dig? Eller hvad du skal give i gave?

Jeg har udvalgt 24 af vores bedste produkter, som jeg er sikker på kan hjælpe dig på vej. Klik på billedet og få den ultimative julegave inspiration.

Som en ekstra julegave udlodder jeg et gavekort på kr 2500, så du kan få dit højeste lingeriønske opfyldt.

Sådan gør du for at være med i lodtrækningen om gavekortet på 2500 kr:

 • Find den julegaveidé blandt de 24 produkter, som du bedst kan lide
 • Skriv en kommentar nedenfor og fortæl hvilken idé, du bedst kan lide

Jeg trækker lod blandt alle kommentarer den 24. december.

Held og lykke.


[pinit]

109 kommentarer
 1. Andres Sarda’s blondebody..

  Det er noget jeg aldrig slev ville købe men nøj hvor ville jeg gerne eje den.

 2. Helt klart Primadonna bh og trusse, da det er super lækkert og det eneste mine bryster kan være i af det undertøj der valgt ud. Håber jeg vinder 😉

 3. eres bh og trusse er fantastisk flot og klassisk – lige noget for mig.

 4. Chantal Thomas strømper, da jeg er gravid og vokset ud af alle bh-størrelser Anne kan hjælpe mig med. Men jeg vender frygteligt tilbage, når amningen har gjort sit. Og der er behov for løft, støtte og fremhævning!

 5. andres sarda
  Har aldrig prøvet dette mærke, men det ser absolut ud til at være noget der skal prøves.
  Rigtig glædelig jul til alle

 6. Sardas Blondebody er virkelig lækker!

 7. Korsettet. Forestiller mig både at have fantastisk talje og kavallergang :-)

 8. Den der blondebody fra Andres Sarda – den er godt nok flot!

 9. Jeg ønsker mig bare det hele…
  Rigtig glædelig jul

 10. Primadonna sættet er så smukt og ren luksus. Helt klart min favorit.

 11. andres sarda bh og trusse er virkelig fint! Hipster+ BH er perfekt kombi (havde ikke lige fattet om man skal kommentere her eller på Facebook, så har skrevet begge steder!)

 12. Efter en sommer i Andres Sardas veludformede bikini wear er det min top favorit. Så min favorit er Andres Sardas feminine sorte blonde body…

 13. Silkechemise og shorts fra Marjolaine

 14. Jeg er også helt med på Andres Sardas blondebody, som netop er kommet på ønskelisten til kæresten. Med din adresse 😉

 15. andres sarda blondebody. Smukkere bliver det ikke!

 16. Andres Sarda bh og trusse i rød eller sort ser raffineret og gennemført ud med det brede, glatte bånd, der går igen i både trusse og bh.

 17. Yup, I love it! Excellent service!

 18. Sarda BH og trusse i grålilla :-) Ejjjj det er flot- og så sidder Sarda’s lingeri perfekt på min barm! Det grålilla sæt vil spice min lingeri-skuffe gevaldigt op!

 19. jeg syntes at sættet fra eres med bh og trusse er lækkert og så Andres Sardas blondebody det bliver ikke mere lækkert

 20. Chantal Thomass BH og trusse, fordi jeg allerede har sættet i en anden farve og elsker det.

 21. Primadonna sættet – fordi det passer til min krop og dejligt med trusser der ikke er for lave.
  Desværre er min økonomi ikke til den slags luksus – så jeg kan kun få den slags på udsalg og så er man jo nødt til at tage det man kan passe og ikke det man nødvendigvis bedst kan lide.

  Der er i øvrigt mange gode ting babus sættet med sløjferne , blonde underkjolen og sættet med skovtrusser og chemise ser også rigtig godt ud.

 22. Sættet fra Chantal Thomas er fantastisk – udover at det er smukt og enkelt er det også skønt at det findes i så mange forskellige størrelser. Dejligt med et pænt sæt hvor man kan få en lille omkreds og en stor skål.

 23. Andres Sardes bra and pants set…..spanish perfection!!

 24. Cadolle paillet trusse/buksen er min favorit idé. Den oser af fransk dekadence, Moulin Rouge, fjerboaer og pariser cabaret. Og så minder den mig om det afsnit i Sex and The City hvor Carrie Bradshaw går modeshow og tumler om på catwalken, men rejser sig igen kun med lette skrammer på værdigheden. Livsbekræftende, modigt, sjovt og franskt! Så bliver det ikke meget bedre… :)

 25. Eres sættet ser bare så flot og velsiddende ud – virkelig lækkert.

  Alle 24 ideer er iøvrigt super nice og tak fordi du minder mig om, hvad jeg ønsker mig i julegave.

  Juleknus
  Diana

 26. Sarda push-up bh og trusse med transperant-front super elegant og frækt samtidigt….og den gennemsigtige blonde body ville jeg da blive lykkelig for at eje, og det ville manden min også;-))

 27. Da jeg allerede har så meget fint undertøj fra Anne Sax, ville blive så glad for dana langærmet bluse i uld/silke blanding. Den er bare så fin fordi man kan skimte undertøjet igennem. Meget sexet på den stilede måde.

 28. Der er så mange fine ting, at vælge mellem :)
  Jeg er både forelsket i paillet trussen, Andres Sarda blondebody og Andrea Sarda BH/Trusse.
  Men hvis jeg kun skal vælge én ting, så bliver det BH/trussen, tror jeg.

  Glædelig jul, allesammen!

 29. Uhhhh, der er mange fine ting! Jeg ville nok vælge Dana blondeunderkjolen – sorte blonder er jo noget af det mest hippe lige nu… Jeg ville blive meget glad for at vinde, da jeg har født for 3½ mdr. siden og i den grad trænger til lidt selvforkælelse på lingerifronten :-) Jeg er helt vild med butikken Anne Sax – servicen er efter min mening den bedste i København.
  Glædelig jul! Hilsner fra Louise

 30. Majolaine silkechemise & shorts er super feminint til natten….lækkert at sove i..;.)

 31. Helt sikkert den smukke Andres Sarda
  blondebody

 32. Marie Jo corsage og trusse, er lige sådan noget der ville være fantastisk at overraske manden med juleaften ved sengetid!!!!!

 33. Det klassiske cadolle korset er så smukt og fint!
  I mit hoved kan det bruges til (nærmest) ALT!

 34. Chantall Thomas sæt – jeg brugte i mange år hendes tøj, som også er super!

 35. Det er SÅ svært at vælge, men hårdt presset bliver det Chantal Thomass – begge sæt. Men også Sarda og Eres må med – og Primadonna må heller ikke glemmes – og…. – jeg overgiver mig totalt til det hele!
  Rigtig Glædelig Jul!

 36. Hmm, this is difficult – but I would go for the Eres-Set, I just love the quality and it’s so beautiful – never experienced such a great service and expertise as at Anne’s, best place to buy your lingerie in Europe!

 37. Primadonna sættet fordi de forstår at lave fint kvalitets undertøj til os piger med naturlig stor barm og trusser der sidder godt på en lidt blød mave/runde hofter. Jeg ville helt klart købe noget fra det mærke hvis jeg vandt :))
  Glædelig jul :)

 38. Jeg er helt vild med Andres Sarda blondebody’en. Den måtte gerne ligge under træet til mig.

 39. Ganske enkelt Sarda Sarda Sarda…… fordi stylesene er forskellige, der er både til hverdag og fest.

 40. Meget delikat og inspirerende julekollektion til glæde for både en selv og ens partner.
  Må sende ægtefælden ind for at gå amok hos dig.
  Umiddelbart fænger Marie Jo’s corsage mest, men med andre og mindre trusser. Ville være en drøm under juletræet.

  Varme julehilsener

 41. Åhh den blondebody fra andres sarda er vidunderlig, den ville jeg så gerne eje 😉 men jeg er også den helt store fan Cadolle, det er så udsøgt luxeriøst man føler sig som en million og super sexet når man har deres lingeri på LOVE IT!!!! har været inde og vise manden mine julegave ønsker håber der havner en under juletræet 😉 Jeg ønsker dig Anne og dine ekspedienter en rigtig god jul og tak for altid sublim service :-) uhhh hvor jeg håber den body bliver min 😉

 42. Selv om man er 60+ er det vigtigt for mig at være pæn inderst. Det giver
  et dejligt velvære. På min ønskeseddel står der corsage og trusser fra
  Marie Jo.

 43. takker for I er her, har jo været i arbjde forretning så jeg har måtte anbefale jer >I stor stil, jeg blev jo vildt begejstret over at I findes
  jeg har 2 ønsker dana silketop str. 42 og marjolaine silkechemise str. 42

  Glædelig Jul på gensyn I 2012 Med Godt Nytår

 44. Helt klart gavekort – det er alt, alt for svært at vælge. Må helt klart have eksperten med på sidelinien!

 45. Det må blive Eres sættet. Det emmer af kvalitet og ser rasende godt ud!

 46. Andres Sardas blonde body uden tvivl!

 47. hej Anne sax GOD JUL

 48. Eres BH og trusse. Eres er fantastisk

 49. Eres-sættet må vist blive valget herfra. Men hold da op så mange fine ting der er… Bor ikke på Sjælland, men næste gang jeg kommer til Kbh så må jeg vist en smut forbi…

 50. GISP! Jeg er blevet dybt forelsket i ikke bare én, men (mindst) tre af de fantastiske julegaveidéer.

  Chantal Thomass BH & trusse ville være utrolig anvendeligt (og smukt), når jeg engang får lov at smide de amme – bh’er, der har hængt på mig nærmest konstant de sidste to år. Jeg er helt på bar bund, hvad almindeligt undertøj angår – men dette sæt ville være et rigtig godt sted at starte!

  Strømperne fra Chantal Thomass ville være så fine både under kjoler og bukser – de ville få mig til at føle mig meget feminin og gennemført.

  Cadolle Paillet trusse/buks er én af de der forelskelser, der ikke kan forklares rationelt. Jeg ville aldrig kunne retfærdiggøre, at jeg har BRUG for dem – men jeg ville blive meget glad af at eje dem, fordi de er så fine!

  Jeg har længe drømt om at besøge din butik, men jeg tør ikke vove mig derind, for med to børn på en su er der simpelthen ikke luft i budgettet til den slags udskejelser lige nu, så jeg krydser fingre for at jeg er heldig!

 51. Jeg er helt vild med min Dana top i sort. Derfor ønsker jeg mig en hudfarvet i julegave

 52. Kan utrolig goxdt lide marie jo corsage og trusse (konens fovoritmærke pt), men det kunne måske ændre sig, da jeg kan se der er nogle mærker hun ikke kender! Og hvor ville jeg nyde at få lov til at gå med min dejlige kone ind og prøve det hele :-)

 53. Lidt hanky panky kan man jo altid klare – nu i skovtursgrøn!

 54. Det ville ikke være helt dårligt med strømperne fra Chantal Thomass, de er godt nok flotte og jeg kan komme på en kjole eller to i mit skab, som de ville klæde perfekt! Corsaget fra Marie Jo er også fantastisk flot, men desværre ikke i min bryststørrelse :(
  Glædelig jul til jer alle :)

 55. Hanky panky, et korset og et par frække strømper og så er den hjemme 

 56. Hanky panky, et korset og et par frække strømper og så er den hjemme :-) kan dog ikke undvære Hanky Panky 😉

 57. Primadonna bh og trusse. Fordi der endelig findes en lækker BH i stor størrelse

 58. Åhhhh ERES BH og trusse står øverst på min ønskeseddel, men jeg er sikker på at det bliver en robot støvsuger eller en elektrisk tandbørste – Hjælp!

 59. Skal man begrænse sig så er Andres Sarda blondebody bare så fin og smuk.

 60. jeg har tabt mit “lingeri-hjerte” til Primadonna, så på min ønskeseddel skal der helt bestemt stå “Primadonna BH & trusse sæt” … det sidder bare super godt når man er udstyret med bløde former og lidt større barm :-) en god jul til alle … og Anne tak for altid god service i din butik.

 61. Jeg synes i.d.sarrieri-sættet med franske blonder er helt vildt fint;-)

 62. Sættet fra PrimaDonna – jeg har endnu ikke fundet noget lingeri, der støtter så perfekt som dét.

 63. Gavekortet og fantastisk kompetent personlig vejledning er da den bedste gave. Så kan man få hjælp til at udvælge det, man føler sig allerbedst tilpas i blandt alle de smukke produkter i butikken.

 64. Chantal Thomass viser med denne Trompe l’oeil sløjfe på BH’en, hvor smukke og små opfindsomme detaljer de altid leverer i deres lingerie.

 65. Hvis jeg bare kunne vælge, blev det bh og trusse fra sarda. Det er bare så fint, men desværre… Det er for småt… Så det må blive primadonnas bh og trusse! Bare man kunne passe det hele…

 66. Dana Blonde Kjole – yes, please!

 67. Der er rigtig mange flotte og gode ideer bla. er marjolaine silkechemise og shorts super flot, men en anderledes og den bedste ide, synes jeg, er cadolle asymmetrisk blondebluse. Det er virkelig en flot julegave.

 68. Andres sarda blondebody er for lækker:-)

 69. Chantal Tomass’ strømpebukser….de er ganske enkelt virkelig smukke og jeg ville ønske at jeg havde mindst sådan et par i min garderobe! Tak for god vejledning og denne konkurrence. Kh Marianne

 70. Det røde sæt fra Sarda eller det fine sæt fra Eberjey med den gule kontraststribe – det er også i en prisklasse man kan forholde sig til på SU :)

 71. Jeg er fuldstændig forelsket i den første julegave ide i form af blonde bodystockingen.
  Den er så smuk, sexet og elegant på en gang!
  Sådan en måtte godt lægge under mit træ :)
  God jul herfra :)

 72. Åh, hvor er i.d.sarrieri bh og trusse-sættet i lyserødt dog ufatteligt smukt. Suk!

 73. Whau det er bare super smukt og lækkert det hele. Under mit smukke juletræ ville det være vidunderligt med en pakke fra Anne Sax med undertøjet : ERES BH MED TRUSSER det er for lækkert.
  Ha en skøn jul jule kram fra lene

 74. Det røde Sarda-sæt er superflot, det vil jeg gerne se under træet… eller endnu bedre, under min kærestes kjole!

 75. Der er ikke én af de 24 idéer jeg ikke ville elske at have liggende under juletræet med mit navn på! Cadolle blonde blusen topper dog, den kan det fantastiske både at være fræk og smuk og elegant samtidig. Den ville jeg gerne have

 76. Kender Cardolle for alt det bedste – jeg har både en fantastisk nederdel, et skørt og en underkjole fra Annes butik. Jeg har altid ønsket mig et korset, fordi det kan bruges til at give et ekstra pift til både hverdag og fest. Men nu er jeg kommet i tvivl – både blondeblusen fra Cadolle og silkesættet fra Majolaine frister over evne.

  Mest speciel er nok blusen – så den går af med sejren. Fnuglet luksus og til at blive glad af bare at røre ved, er jeg sikker på.

 77. Åh please send bønner mod Cadolle Paillet buks !

 78. Andres sarda blondebody er jo simpelthen noget af det fineste…så enkelt er det!!
  …Hvis bare jeg kunne bære denne på min fødselsdag NYTÅRSAFTEN…!!!!

 79. Det er et sandt eventyr med alt den fine lingerie, men Andres Sardas body med franske blonder er den ultimative julegave :)

  Glædelig jul til alle

 80. Puha! Cardolle er jo bare lækkert – punktum!
  Meen blondebodien fra Sarda skiller sig virkelig ud på den helt ekstravagante måde.
  Der er jo simpelthen SÅ mange lækre varer at vælge i mellem, at gavekortet ender med at blive min favorit;)

 81. Cadolle paillet trusse/buks er geniale og jeg vil ønske mig et par som jeg kan flashe nytårsaften iført hat på skrå, feminin silkeskjorte og tårnhøje sko. Man kan ikke undgå at få lækre stænger her!

 82. Puha, det er svært at vælge. Alt er lækkert. Andres Sardas bh- og trusse er dog Nr. 1 på listen. 😉

 83. Chantal Thomas’ lingeri og strømper er bare så lækre og Dana silketoppe

 84. Jeg har to Dana silketoppe – jeg er så glade for dem begge og det er derfor mit bud på en RIGTIG god julegave.

 85. Cadolle Paillet trusse/buks!

 86. Chantal Thomas’ hvide sæt er fantastisk! Som Sarda’s BH og trusse i rødt.

 87. Sarda BH og trusse i rødt er min absolutte favorit. Jeg er nemlig en af de kvinder, der ikke ejer et rødt sæt lingeri endnu… Men det håber jeg, at denne konkurrence laver om på :-) Dejligt, at der findes butikker som Anne Sax. God service og dygtige medarbejdere. Det er der ikke mange butikker, der kan prale af!

 88. Mit favorit er helt bestemt Sarda BH og Trusse, sæt nr 2.

 89. Ville blive så så glad for Primadonna bh og trusse, da alt mit nuværende undertøj enten er praktisk og uexet eller har en elendig pasform, da jeg ikke har købt nyt siden før fødsel (og graviditet) af min nu snart to-årige dreng. Tror vi er to på adressen, der ville sætte pris på et nyt, lækkert sæt lingeri. Måske det kunne hjælpe os med at øge husstanden fra tre til fire…

 90. Jeg elsker at komme hos Anne Sax! Sidste gang fik jeg et sæt primadonna totooine med hjem. Jeg har ikke tidligere haft lingerie, som sidder så fantastisk! Glæder mig til min julebonus – den skal helt sikkert bruges på endnu et sæt.
  Syntes også at undertøjssættet fra Underprotection i med den fine sløjfe vil være dejligt at have på inderst inde her om vinteren.

 91. LUKSUS præmie!!!<3<3<3 Hvor lækkert! Noget lækkert shaping fra Marie jo ville være skønt! Men Chantal Thomas sorte sæt m blondesløjfen er også for lækkert!!! Et gavekort ville være bedst, så kunne man bruge flere dage på at vælge mellem lækkerierne:)

 92. Det må blive cremen fra rudolph care, for det er så længe siden jeg har haft lækkert undertøj, at jeg slet ikke ved hvad jeg skal vælge!

 93. Primadonna-sættet – ingen tvivl… Primadonna plejer at sidde perfekt – og så er det desuden det eneste undertøjssæt, jeg kan passe, desværre…

 94. marie jo corsage og trusse, uh hvor ser det godt ud, feminin og sexet, til glæde for manden og konen ;-D

 95. Chantal thomass bh og trusse er bare flot. Kan ikke stå for en flot barm :-)

 96. Jeg kan rigtig godt forestille mig min kæreste i primadonna bh og trusse. Hvis jeg vinder, så vil jeg købe den til hende.

  Jeg kan godt specielt godt lide trusserne, da de betoner hofterne og har en smuke, sød sløjfe.

  Tak for chancen til at vinde.

  //Silvan

 97. Jeg tør ikke ønske mig en bh jeg ikke har prøvet, men silketoppen fra Dana er rigtig flot, og der er ikke noget bedre end at have et lag silke nærmest huden, så den er min favorit!

 98. Alt ser lækkert ud, svært at vælge, men hvis jeg skulle ønske mig noget skulle det være sættet fra Mari Jo, det er bare så lækkert

 99. Skønne og lækre sager, ikke til at vælge,jeg kunne bruge det meste,

 100. Ville helt klart vælge chantal thomass strømperne, de ville klæde min skønne kone helt vildt.

 101. Blondebodyen fra Andres Sarda fortæller en vidunderlig historie om underspillet luksus, silkeblød hud og kærlig berøring. Den ville få mig til at føle mig som en prinsesse uanset hvad jeg tog udover.

 102. Jeg holder mig altid til de klassiske styles, hvilket Eres bh og trusser jo helt klart er! Så fin og så feminin!

 103. Jeg er faldet for Cadolle Korset – sådan et har jeg aldrig haft, men det ser helt fantastisk ud :)

 104. Franske blonder fra Andres Sarda, så bliver det ganske enkelt ikke smukkere!!

  Kære “julemand”, jeg ønsker mig den fantastiske blondebody!

 105. Kan man skifte mening? Jeg har tidligere ønsket mig blondeblusen fra Cadolle, en luksusting, blandt mange andre hos Anne Sax, der kan gøre een glad, både når man har den på, og når den ligger i skuffen….
  Med i opløbet var både Cardolle-korsettet og silkesættet fra Marjolaine. Med udsigt til juleferien, hvor man kan tage sig god tid fra morgenstunden og ikke behøver at fare i tøjet – så bliver det alligevel silkesættet, der er min favorit. Behageligt at have på, smukt at se på..

 106. Andres sarda blondebody er smuk, smuk, smuk. Jeg kan slet ikke stå for den. Har desværre ikke krop til den, men det er en anden snak:)
  Kærlig hilsen
  En stor fan af Anne Sax
  Rikke

 107. Åhhh MUMS en lækker præmie hvor ville det være lækkert at købe en masse af de fine sager <3

  GLÆDELIG JUL

  De bedste hilsner

  Karin

 108. Eres er Rolls-Royce indenfor lingeri – det ville være en fantastisk julegave.

 109. Primadonna BH + trusse er min klare favorit. Jeg har endnu ikke fundet andre BH’er, der giver så god støtte i de store skålstørrelser, men stadig er elegant og har en smuk form.

Skriv en kommentar