Pin It

Hvordan ser dit ‘panik-lingeri’ ud?

okt 30, 2010 i Lingeri [pinit float="right"]

Costume bringer i denne måned (nr. 103/november 2010) et mini-intreview med mig.

De spørger blandt andet ’Hvad er udgangspunktet for en god lingeri-garderobe?”. Jeg synes et godt startpunkt og et absolut must-have er et ’panik-sæt’ – altså et sæt man bare kan tage på om morgenen, som giver en flot figur og som er helt usynligt og derfor passer under alt dit tøj. Altså slut med at stå og skifte undertøj de morgener, hvor du ikke har besluttet hvilket tøj, du skal have på eller ombestemmer dig. Det er også dette sæt, du skal have på når du er ude og købe eller prøve nyt tøj.

Hvis du går både i lyst og mørkt tøj vil jeg anbefale to sæt (eller i hvert fald én bh og to par trusser) i en nude/hudfarve. Går du altid i mørkt tøj kan du vælge enten nude/hudfarvet eller sort.

Der findes mange forskellige muligheder, her et par eksempler:

Og for så lige at slå fast, at hudfarvet lingeri bestemt ikke behøver være kedeligt kommer her et billede af Andres Sarda nyeste serie i farven blush, som er helt svag laksefarvet og lægger sig så fint op ad vores skandinaviske hudtoner. Det er klart blandt noget af det smukkeste og mest delikate lingeri jeg nogensinde har set.

Er dit ‘panik-lingeri’ i orden? Ellers kig ind i butikken – bestil eventuelt en tid her på siden.


[pinit]

1 kommentar
  1. Hello, every time i used to check website posts here early in the morning,
    as i enjoy to gain knowledge of more and more.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Julegaveide week-end 18.+19. december – lækkert hjemmehyggetøj | Anne Sax - [...] Da Costume havde en lille artikel om os og viste denne skønne teddy fra Eberjey, blev vi nærmest bestormet og måtte…
  2. Bh tip til din sommerkjole | Anne Sax - [...] (Billede) Bh´en løser kjole-problemet og  er derudover en fantastisk anvendelig bh og bør i mine øjne være i stort…

Skriv en kommentar