Om ANNE SAX

En luksus lingeriverden for kvinder

ANNE SAX er en eksklusiv lingeriverden i den forstand, at der altid er fokus på den enkelte kvindes ønsker, behov og muligheder. ANNE SAX er luksuslingeri i forskellige prisklasser til alle kvinder.

ANNE SAX består af en fysisk butik i Grønnegade 30 i København og en webshop på www.annesax.dk.

ANNE SAX, Grønnegade 30, København

Tankerne bag ANNE SAX

Hos ANNE SAX er hele vores grundlag mødet med den enkelte kvinde. Vi er et team af lingeristylister, der giver eksklusiv personlig betjening, hvor udgangspunktet altid er den enkelte kvindes ønsker og behov.  I ANNE SAX arbejder vi ud fra den overbevisning, at vi kan hjælpe 95 % af alle kvinder med at finde det perfekte lingeri. Det lingeri, der passer perfekt til den enkelte kvindes krop.

Hos ANNE SAX kan alle kvinder gratis bestille tid til rådgivning om lingeri. Det kan være konkret og specifik rådgivning om lingeri til bryllup, en bestemt kjole, den bedste pasform, forskel på bryststørrelser, brystprotese, kunstige bryster, hvordan man bruger shapewear mm. Eller det kan være et ønske om generelt at blive introduceret til forskelligt lingeri og forskellige lingerimærker. Bestil tid her.

I webshoppen kan kvinder købe udvalgt lingeri fra butikken. Vi anbefaler dog, at du kommer til personlig rådgivning, før du køber bøjle bh´er på nettet. I webshoppen er der gode muligheder for at genbestille favoritlingeri, se udvalget hos ANNE SAX og købe toppe, nattøj, bodystockings, trusser og korsetter, der ikke i samme grad kræver personlig rådgivning som bøjle bh´er.
Gå til webshop her.

I ANNE SAX har vi også fokus på at hjælpe og lære mænd om kvinders lingeriunivers. Derfor har vi lavet et nyhedsbrev til mænd om ”Lingeri til kvinder.” Her får manden gode råd, tips og ideer om lingeri til kvinden i sit liv. Nyhedsbrev til mænd finder du her.

ANNE SAX arbejder for at:

• kvinder får et godt forhold til deres egen krop

• kvinder oplever, hvad lingeri kan gøre for dem fysisk og mentalt

• kvinder oplever glæde i deres lingerigarderobe

Bagom ANNE SAX

Anne Sax

Anne Sax

Anne Sax er kvinden bag det hele. Hun er CEO og Founder af lingerivirksomheden ANNE SAX og startede den fysiske lingeributik i Grønnegade 30 i sommeren 2010. I november 2012 så webshoppen dagens lys.

Anne Sax er født i 1973 og er oprindeligt uddannet hos A.P. Møller. Hun troede længe, at hun skulle have en klassisk ’corporate karriere’, men skiftede spor, da hun fik arbejde i det danske agentur for lingerimærkerne Marie Jo og PrimaDonna.

Her oplevede Anne Sax pludselig, hvordan lingeri gør en forskel i en kvindes liv. Det var vendepunktet og det mest motiverende, hun længe havde stået overfor. Anne havde aldrig forestillet sig, at hun skulle have butik, men oplevelserne med kvinder og lingeri udviklede sig til en passion, der ikke lod sig stoppe.

Anne Sax har undervist i lingeriteknik, lingeripasform og lingeristyling i mange år, og hun har derfor stor ekspertise og mange års erfaring med kvinder og lingeri. Anne Sax uddanner sine medarbejdere til lingeristylister.

Så velkommen til ANNE SAX. Besøg butikken i Grønnegade 30 eller webshoppen. Du finder et fantastisk lingeriudvalg indenfor mærkerne:

Andres Sarda
-Cadolle
-Chantal Thomass
-Dana
-Eberjey
-ERES
-Fashion Forms
-Hanky Panky
-Marie Jo
-Marie Jo Intense (sportsbh’er og trusser)
-Marjolaine
-PrimaDonna
-PrimaDonna Swim
-PrimaDonna Twist
-Trinny & Susannah
-Viola Sky
-Wonderbra

Du finder lingeri i størrelserne 65 til 85 og skåle fra A til H.