Pin It

Smid bh’en, støt en go’ sag og få rabat!

apr 16, 2016 i Annes tanker, RØDE KORS KAMPAGNE [pinit float="right"]

Vi støtter igen i år op om Røde Kors’s SMID TØJET kampagne, som i al sin enkelhed går ud på at få indsamlet alt det tøj, der ligger i skuffer og skabe, og som ingen glæde gør hos ejermanden, men som kan gøre en verden til forskel for et menneske et andet sted i verden.

Hos os handler det selvfølgelig om bh’er – og jeg vil vove den påstand, at der i din garderobe med sikkerhed ligger i hvert fald én – og sandsynligvis flere – bh’er, som du inderst inde godt ved, du aldrig får på igen.

Donér din bh

Du kan derfor i perioden fra mandag d. 18. april til og med lørdag d. 7. maj 2016 donere dine bh´er til Røde Kors ved at aflevere dem hos os i butikken i Grønnegade eller ved at sende dem til os (se adressen nederst). Alt kan bruges, så hold dig ikke tilbage, fordi bh’en har set bedre dage.

Rabat på NY perfekt bh til dig

For at belønne dig for din hjælp til velgørenhedsprojektet får du 100 kr i rabat på hver ny bh eller bikinitop, du køber, forudsat at du donerer en gammel. Det gælder eksklusivt i dagene, hvor kampagnen foregår både i butikken og på webshoppen.

Regnestykket er: 1 bh doneres + 1 ny købes = 100 kr rabat!

Du kan dukke op i perioden, når det passer, eller du kan booke tid her og få gratis rådgivning til perfekt lingeri. Book tid her med det samme

Vi donerer 5 kr. pr. indsamlet bh til Røde Kors

Takket være jeres store indsats, er vores kampagne vokset år for år. Det er i år sjette gang, vi samler bh’er ind til Røde Kors, og vi giver 5 kr til Røde Kors for hver bh, som bliver samlet ind*

Også hvis du kommer langvejs fra..

Vi vil meget gerne have dig med, også hvis du bor i Jylland, på Fyn eller et andet sted, hvor det ikke er nemt at komme forbi butikken. Send os dine bh’er, og læg en seddel ved med din e-mailadresse, så sender vi dig en e-mail, hvor vi forklarer, hvordan du kan få rabatten på webshoppen.

Læs mere om SMID TØJET kampagnen her og se det store Gallashow på TV2 d. 23. april.

Kærligst,
Anne Sax

PS: Du er selvfølgelig også meget velkommen til at donere bh´er uden at købe nyt!

*) 5 kr. for hver indsamlet bh går til Røde Kors, max i alt kr 10.000.


[pinit]

Skriv en kommentar